Predstavitev

Rezidenca objeta s soncem in morjem.

Izjemna lokacija v centru mesta

Lokacija stanovanjskega objekta Levji grad je izjemno privlačna za vse, ki si želijo življenja v centru največjega obalnega mesta. Levji grad je le nekaj korakov od  vse infrastrukture, kot so trgovine, restavracije, kavarne, banke, pošta, šole vrtci, športni objekti. 

124 Stanovanj
375 Parkirišč
1.050 m2 poslovnih površin

Arhitektura

Edinstvena stanovanjska stavba, ki se nahaja v centru mesta Koper, na območju, kjer so nekoč stala glavna vrata v mesto, je zgrajena v sodobnem stilu. Stanovanja in ostali prostori so izjemno funkcionalni, v objektu je več kot 100 parkirnih mest, kolesarnica. Uporabljeni so vrhunski moderni materiali, ki bodo lastnikom omogočala izjemne bivanjske pogoje.

Obdani z naravo

Objekt se nahaja na robu starega mestnega jedra in je obdan z izjemno veliko zelenih površin. Prav tako sta v neposredni bližini mestni in obmorski par, športni park Bonifika in kolesarske poti po zelenih poteh koprskega podeželja.

V objemu Mediterana

Mesto Koper že stoletja slovi po svoji beneški arhitekturi, delovnih in odprtih ljudeh, ki so skozi stoletja na križišču kultur oblikovali edinstven pogled na svet. V zadnjih letih se je Koper razvil v sodobno Mediteransko mesto, kjer vsak najde nekaj zase.

Stanovanja

Rezidenca Levji grad ponuja stanovanja različnih velikosti, od manjših studio apartmajev do večjih enosobnih, dvosobnih in trosobnih stanovanj. Vsako stanovanje je opremljeno z vrhunskimi materiali, ki zagotavljajo udobje in praktičnost.